Chat with us
Rendelje meg Slim Excelle a következő 20 percben és használja ki a különleges akciós kinálatunkat!
Rendelje meg most!
FIGYELEM: A megnövekedett eladások miatt a napi megrendelések száma korlátozott. Ma, , jelenleg van KÉSZLETEN LÉVŐ termék, és küldjük 24 órán belül. Siessen, és rendelje meg most!
Lapos has has gyakorlatok nélkül – csupán 3 hét alatt!
Távolítsa el zsírpárnáit és feszesítse meg hasfalát
gyorsan és biztonságosan!
Fogyjon 3 kg csupán 2 hét alatt!
Csökkentse 4 cm-el derékbőségét 3 hét alatt!
Feszesítse meg hasfalát!
Mindenféle megerőltető torna és kimerítő diéta nélkül!
 • Eddig Magyarországon 938-an választották a Slim Excelle-ot!
  Csatlakozzon Ön is, és távolítsa el a zsírpárnákat a hasáról csupán 3 hét alatt!
  Budapest,

  Ragyogó hírek: Lapos has 3 hét alatt otthona kényelmében!

  Forradalmi felfedezés! Végre lapos hasa lehet has torna és egyéb megerőltető torna nélkül. A régóta féltve őrzött Hollywood-i csillagok tökéletes külsejének titka végre napvilágot látott. Ennek a felfedezésnek köszönve, Ön is fogyhat 3 kilogrammot csupán 2 hét alatt. És még 4 cm-el csökkentheti derékbőségét 3 hét alatt. Mindezt otthona kényelmében!

  Felejtse el az edzőtermeket, a has gyakorlatok ismételgetését. Mindaz, ami a lapos és feszes has eléréséhez szükséges, igen a Slim Excelle! Ez a hihetetlen krém csökkenti a zsírpárnákat és feszessé teszi a hasfalat – gyorsan és egyszerűen. Emellett, használata teljesen biztonságos, mivel csak természetes és hatékonyságukat bizonyított összetevőket tartalmaz. Ezért a Slim Excelle teljes sikert aratott Hollywood-ban.

  Sokáig a Slim Excelle csak a Hollywood-i előkelőségek számára volt elérhető. Mint a színésznők, modellek és műsorvezetők tökéletes kinézetének titkát őrizték. De, amikor a titok kiszivárgott, a világmédia figyelmét felkeltette. Beszélni kezdtek az előnyeiről és hatékonyságáról.

  Ma már több európai országban elismerést kapott ez a csodatevő krém. Mostantól pedig, Magyarországon is beszerezhető.
 • Igen, én is szeretném derékbőségemet csökkenteni 4 cm-el 3 hét alatt! Küldjék el nekem a Slim Excelle-ot most!
 • Mik az előnyei a Slim Excelle-nak?

  Lapos has 3 hét alatt!

  A Slim Excelle rendszeres használatával, csupán 3 hét alatt 4 cm-el csökkentheti derékbőségét. A krém aktív összetevőinek zsírégető és vízhajtó hatásuk van. Csökkentik a zsírsejtekben tárolt zsírok mennyiségét és serkentik azok elhasználását.

  >>> Küldjék el nekem a Slim Excelle-et most!

  Feszes és formás hasfal!

  Nem kell aggódnia, hogy a lerakódott zsírpárnák elégetése után a hasi bőr petyhüdt lesz. Felejtse el a „párnácskákat“ és a megereszkedett bőrt a hasfalon. A krém aktív összetevői hidratálják a bőrt, így javítják annak tónusát és rugalmasságát. Amikor a zsírpárnák eltűnnek – csak lapos és feszes has marad!!

  >>> Küldjék el nekem a Slim Excelle-et most!

  3 kg-al kevesebb 2 hét alatt!

  A Slim Excelle egyik összetevője a koffein. A koffein serkenti a vérkeringést, ezáltal rövidebb ideig marad a víz, a méreganyag és a pangó folyadék a bőr rétegeiben. Nagyon hatékonyan alakítja át és égeti el a bőr alatti zsírsejteket. Ezért ajánlják a tudósok a koffeint a biztonságos és eredményes fogyáshoz.

  >>> Küldjék el nekem a Slim Excelle-et most!

  Javítja a mikro cirkulációt!

  Az aktív összetevők mélyen a bőrbe hatolva befolyásolják a vérkeringést, felgyorsítva a mikro cirkulációt. Ezzel biztosítva a bőr megfelelő oxigén és tápanyagellátását, és a test méregtelenítését. Ez meggyorsítja a zsírlebontást és javítja a bőr tónusát.

  >>> Küldjék el nekem az Slim Excelle-et most!

  A lapos hashoz vezető természetes mód!

  A Slim Excelle természetes és hatékonyságukat bizonyított összetevőket tartalmaz. Számos tudományos vizsgálat megerősítette használatának biztonságát és hatékonyságát. Az összetevői, mint a hólyagmoszat, kókusz olaj, az egértövis és a mentol, segítenek a zsírégetésben és a cellulit eltávolításában. Az aloe feszesíti és hidratálja a bőrt, enyhíti a gyulladást. Míg a piros paprika, amellett, hogy enyhíti a narancsbőr láthatóságát, segít a testnek megszabadulnia a méreganyagoktól.

  >>> Küldjék el nekem az Slim Excelle-et most!

  Has gyakorlatok és megerőltető torna nélkül!

  Többé nincs szükség arra, hogy órákat töltsön az edzőtermekben és a has gyakorlatok sorozatát végezze. A lapos és feszes hashoz vezető út soha nem volt egyszerűbb és gyorsabb. Végre eltüntetheti a zsírpárnákat, csökkentheti derékbőségét és feszessé teheti hasfalát akár 3 hét alatt. Mindezt otthona kényelmében!

  >>> Küldjék el nekem az Slim Excelle-et most!
  Mindez azt mutatja, hogy jelen pillanatban a világon nem található ettől természetesebb, hatékonyabb és egyszerűbb megoldás a hasi zsírpárnák eltávolításához. Az elégedett felhasználók száma, akik el vannak ragadtatva az eredményekkel , napról napra nő.
  Mert a Slim Excelle-el lapos és feszes hasa lesz csupán 3 hét alatt.
 • Igen, én is szeretnék lapos és feszes hasfalat 3 hét alatt! - Küldjék el nekem az Slim Excelle-et most!
 • Mi a titka a Hollywood-i csillagok tökéletes külsejének?

  Sokan azt hiszik, hogy a Hollywood-i csillagok órákat töltenek az edzőtermekben és pénzt költenek a méregdrága soványító kezelésekre. De a valóság mást mutat! A legnagyobb siker Hollywood-ban a Slim Excelle.

  Ez a krém több színésznőnek, énekesnőnek, modellnek és műsorvezetőnek segített abban, hogy lapos és feszes hasuk legyen. Éppen olyan, amiről mindig is álmodtak. Mindez az edzőtermekre pazarolt idő- és energiaveszteség nélkül. Költséges kezelések nélkül. És otthonának kényelmében! Ezért nem meglepő, hogy a Slim Excelle „forró“ hírré vált világszerte az összes ismert médiában.

  A Hollywood-i titok mindenki számára elérhető...

  Mindenki, aki olvasott a Slim Excelle hihetetlennek tűnő hatékonyságáról, elfeledhette a has gyakorlatokat, diétákat és zsír leszívásokat. A természetes és biztos megoldást választhatták. Ami segített emberek millióinak szerte a világon, hogy megszabaduljanak a zsírlerakódástól és feszessé tegyék hasukat. Végre ez a megoldás már kézközelben Magyarországon is. A Slim Excelle, első alkalommal a hazai piacon!

 • Mi a Slim Excelle és kinek ajánlott?

  A Slim Excelle ajánlott mindenki számára, akik szeretnének lapos hasat és karcsú derekat – „párnácskák“ nélkül. A krém aktív összetevői csökkentik és megakadályozzák a zsír túlzott lerakódását a hasfalon, csípő- és derék tájékon. Ezen felül, teljesen természetesek, és használható érzékeny bőrre is. Az irritációtól való félelem nélkül.

  A Slim Excelle ajánlott mindenki számára, akik szeretnének:
  A Slim Excelle ajánlott férfiak számára is, akik számot vezetnek kinézetükről és megjelenésükről. Mindenkinek ajánlott, akik gyors és biztos megoldást keresnek a lapos has eléréséhez – kimerítő has gyakorlatok nélkül. Különösen ajánlott azoknak a férfiaknak a figyelmébe, akik hosszú évek során nem tudnak megszabadulni a hasi „párnácskáktól“. A krém aktív összetevői hatékonyan és gyorsan elégetik a felhalmozódott Zsiros lerakódásokat.

  Fenntartható és látható eredmény 3 hét után!

  A Slim Excelle-nak háromszoros hatása van. Megszünteti és elégeti az évek során felhalmozódott zsírréteget a has területén. Emellett, megakadályozza az újbóli zsír felhalmozódását és feszessé teszi hasfalát.

  A krém zsírégető és vízhajtó hatású összetevői eltávolítják az extra celluláris folyadékot és a zsírlerakodásokat. A többi aktív összetevői feszessé teszik és regenerálják a bőrt, serkentik a mikro cirkulációt, kihatással vannak a sejtek megújulására és erősítik a hasi területet.

  Ezen hatékony összetevők eredménye a lapos, feszes és erős hasfal, mintha éveken át keményen edzettek volna! Sőt, nem kell aggódnia amiatt, hogy a „hasija“ visszatér. A Slim Excelle alkalmankénti használata elegendő a tartós eredmény megtartásához!
 • Igen, én is szeretném tartósan eltávolítani a hasi zsírpárnákat! - Küldjék el nekem az Slim Excelle-et most!
 • Hogy kell használni a Slim Excelle-ot?

  A Slim Excelle gyors és könnyű megoldása a sima hasnak. Könnyű a használata, gyors eredményeket biztosít természetes és teljesen biztonságos módon. Ez a krém egy alternatív megoldás a has gyakorlatokkal, edzőtermekkel, zsírleszívásokkal és egyéb más módszerekkel szemben, ami a hasi zsírlerakódás eltüntetését illeti. Annak érdekében, hogy tartós és látható eredményeket érjen el, kövesse az utasításokat.

  1.

  1. Naponta kétszer – reggel és este vigye fel a Slim Excellena-t a hasi és deréktáji részekre.

  2.

  2. Körkörös mozdulatokkal masszírozza mindkét kézzel, amíg a krém teljesen be nem szívódik a bőrbe. A kém használata után legalább 4 órán át nem szabad tusolni vagy fürödni, hogy az összetevők kifejtsék hatásukat.

  3.

  3. Naponta ismételje meg az előző két lépést – és 3 hét múlva észre fogja venni a hihetetlennek tűnő eredményt. Ahhoz, hogy megőrizze az elért eredményt és megakadályozza az újbóli zsírlerakódást, időnként újra használja a Slim Excelle-ot.

  Tanács: Alkalmazás előtt, gyöngéden masszírozza át a hasi tájékot törölközővel, peeling kesztyűvel vagy a zuhanyrózsa vízsugarával. Ily módon serkenti a vérkeringést és megnyitja a pórusokat. Ez segíti a krém hatóanyagainak mélyebbre való behatolását.
 • Igen, én is szeretnék 3 kg fogyni csupán 2 hét alatt! - Küldjék el nekem az Slim Excelle-et most!
 • A Slim Excelle mitől ilyen hatékony?

  Összetevők Hatás
  Koffein A koffeinnek olyan tulajdonsága van, hogy képes csökkenteni a cellulit és a narancsbőr megjelenésének lehetőségét. Ezt a hatást oly módon fejti ki, hogy serkenti a vérkeringést, miáltal rövidebb ideig marad a víz, mérgező anyagok és pangó folyadékok a bőrrétegekben. Koffein nagy ellensége a bőralatti zsírsejteknek. Vizsgálatok kimutatták, hogy a koffein összetevői megtámadják a zsírsejtekben tárolt zsírokat – ezáltal zsírégetést végeznek.
  Aloé barbadensis Az Aloé gyakori összetevője az anti-cellulit krémeknek, mivel összehúzza a bőrt. Ugyanakkor csillapítja a bőrgyulladásokat és természetesen, hidratálja a bőrt. Az Aloé gyógyító hatása közismert, külső használatra alkalmas.
  Ruscus Aculeatus A Ruscus Aculeatus közismert nyelven, egértövis, fontos összetevője, a rutin, ami serkenti a vérkeringést és az egész vérrendszer működését. Ezért nagyon jó eredményeket mutat a visszér kezelésében is. Ugyanakkor, pozitív tulajdonságaival, jelen van a bőrápolásnál is, nagyon fontos alapanyag a cellulit elleni harcban.
  Fucus Vesiculosus Fucus, ismert nevén, hólyagmoszat, gyakran nevezik a zsír ellenségének is, ezért használják a cellulit eltüntetésére és az elhízás elleni harcban is. A bőrt hidratálja, a bőrön egy védőréteget képez. Amino-savat tartalmaz, ami a bőrnek elasztikusságot kölcsönöz.
  Shea vaj A Shea vaj, vitaminokban és ásványokban gazdag, amelyek segítenek a bőr hidratálásában és nagyon gyakran használják a kozmetikában. A bőr optimális védelmét nyújtja, gyulladás gátló hatása van, és nyugtatja a bőrt. A bőrirritáció és a nap okozta égési sebek kezeléséhez is alkalmazható.
  Capsicum Frutescens A Capsicum Frutescens (cserjés paprika) kivonatot, a kozmetika iparban, azon tulajdonsága miatt használják, hogy enyhíti a viszketegséget és segít a pikkelysömör kezelésében. Mivel, serkenti a vérkeringést, és csökkenti a zsírlerakódást, a cellulit eltávolításánál is használják. Vannak olyan állítások is, melyek szerint ennek a növénynek a kivonata semlegesíti a méreganyagokat a szervezetben.

  Szakemberek is ajánlják

  „Ideális megoldás a hasfali zsírpárnák eltávolítására“

  Jonathan Parker, fitneszedző, Los Angeles

  „Mint fitneszedző, soha nem szerettem beszélni a fogyás és az alakformálás más módjáról, mint a megterhelő edzés. Ellenben a Slim Excelle lenyűgözött. Roppant hatékonynak mutatkozott és valóban gyorsan hat.

  A legfontosabb összetevői, amit tartalmaz, teljes egészében természetes anyagok és egyáltalán nem veszélyesek. A krémmel kapcsolatos tapasztalataink pozitívak. Megmutatkozott, hogy a krém egyhavi használata a derékbőséget akár 6 cm-el is csökkentheti. Ugyanúgy, a has nem marad megereszkedett és petyhüdt, hanem feszes. És egyetlen esetben sem volt tapasztalható a bőrirritáció vagy a bőr egyéb negatív reakciója. Igazán lenyűgöző a krém.“

 • Igen, én is szeretném eltüntetni a hasi zsírpárnákat tornagyakorlatok nélkül! - Küldjék el nekem az Slim Excelle-et most!
 • Britney Spearsnak újra lapos hasa van!

  Britney Spears, ismert énekesnő, idegösszeomlását követően gyógykezelésen vett részt! Gyógyulásának ideje alatt meghízott csaknem 10 kg-ot és megjelentek nála a hasi zsírpárnák.

  Felépülése után, ezektől a felgyülemlett zsírpárnáktól nehéz volt megszabadulnia. Még személyi edzője és az edzőterem segítségével sem sikerült. A nyilvánosság folytonos negatív megjegyzése miatt, kénytelen volt sürgősen reagálni. Britney megtalálta a gyors és hatékony megoldást!

  Csupán néhány hét után sikerült eltüntetnie a zsírréteget a hasáról, és lefogyott csaknem 6 kg-ot! Az a megoldás, ami világszerte számos hírességnek segített a zsírréteg eltávolításában, végre az Ön számára is elérhető. Tüntesse el a zsírpárnáit és legyen lapos, feszes hasa – csupán 3 hét alatt!

 • Csökkentse a szívbetegség kockázatát!

  A hasi és deréktáji zsír felhalmozódása sok egészségügyi probléma okozója lehet. Ez kifejezettebb a férfiaknál, akik hajlamosabbak a zsíros lerakódásra testüknek e területein. A vizsgálatok kimutatták, hogy a leggyakoribb, egyben a legveszélyesebb kockázatok:

  Viszont, súlyának akár 5-10 % -os csökkenése, csökkentheti a szívbetegség kockázatát. De ha megszabadul 4-10 kg-tól, csökkentheti vérében a koleszterin szintet, vérnyomását és számos betegség kockázatát.

  A Slim Excelle segít, hogy eltüntesse zsírpárnáit és megoldja súlyproblémáját. Az mellett, hogy eltünteti a bőralatti zsírpárnákat, ez a krém elég mélyre hatol ahhoz, hogy eltüntethesse a rejtett zsírt is. A rejtett zsír körülöleli a létfontosságú szerveket és nagyon veszélyesek az Ön egészségére nézve. Egyes esetekben ez a hatás észlelhető a májon, sőt még a szíven is.

  Ezért ne várakozzon, nehogy késő legyen – rendelje meg a Slim Excelle-ot és tüntesse el hasi zsírpárnáit! Előzze meg idejében a számos egészségügyi probléma kockázatát.

  Tudományosan bizonyított, hogy természetes összetevői eltávolítják a hasi és deréktáji zsírt – minden káros mellékhatás nélkül!

  A vizsgálatok bebizonyították, hogy a Slim Excelle összetevői hatékonyak, az mellett teljesen biztonságosak. Bebizonyított, hogy az összetevők kedvezően hatnak a hasi zsírpárnák eltávolítására. A természetes összetevők elégetik a zsírt, eltüntetik a vizet a bőralatti szövetekből.

  Ezen összetevők együttes hatása lebontja a zsírsejteket, és eltűnteti a hasi „párnácskákat“. Ez mellett, kedvezően hatnak a mikro cirkulációra, serkentik a sejtek regenerálódását és feszesítik a hasfalat.

  Alkalmazásuk teljesen biztonságos. Nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Továbbá, amikor helyileg alkalmazzák (a bőrön) nem tapasztalható irritáció, hatékonyak, mert képesek mélyen behatolni a bőrbe.

  A vizsgálatban résztvevők bizonyítják: Nincs zsírlerakódás 3 hét után!

  A hasi és deréktáji zsírlerakódás eltüntetésének egyéb formái vagy nem hatékonyak kellőképpen vagy számos kockázattal járnak. Has gyakorlatokkal képtelenség megszabadulni a zsírlerakódástól, mert azokkal csak a hasizmokat tudjuk formálni. Másrészt, a Slim Excelle-on megejtett összes vizsgálat eredménye ugyanazt a pozitív eredményt mutatta!

  A vizsgálat eredményei bizonyítják:

  • a derékbőség 3 hét után 4 cm-el csökken
  • a testsúly 3 kg-al kevesebb 2 hét után
  • feszes has mellékhatások nélkül
 • Igen, én is szeretném erősíteni és feszessé tenni hasfalamat! - Küldjék el nekem az Slim Excelle-et most!
 • A Slim Excelle felhasználóinak visszajelzései fenomenálisak.

  A hasi zsírlerakódás eltávolításának egyéb módszere nem hasonlítható össze ezen eredmény sikerével. Győződjön meg Ön is:

  ELŐTTE
  UTÁNNA

  „Kitűnő eredmények rövid idő alatt“

  „Minden gond nélkül leadtam a felesleges kilókat. Körülbelül másfél hónap kellett ehhez. Szinte senki nem ismer fel, és senki sem hiszi el, hogy krém segítségével fogytam le. Még én sem hittem, hogy sikerülni fog, de kétségbeesésből rendeltem meg. Az elmúlt évben úgy meghíztam, hogy kezdtem rosszul érezni magam, magamba fordulni, kerültem a társaságot. Mindent megpróbáltam, de semmi sem hozott eredményeket. Amikor elkezdtem használni a krémet, már az első héten láttam az eredményeket. Valójában, odafigyeltem az étrendre is, de ez a krém mindenképpen hasznos egy ilyen gyors fogyásra!“ *

  Anita, 25, egyetemista, Debrecen

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

  ELŐTTE
  UTÁNNA

  „Krémmel a vékony testalkathoz“

  „Az évek nyomot hagynak. Mióta betöltöttem az 50-et, a kilók csak ragadnak és ragadnak. Már nem vagyok fiatal, hogy tornázni tudjak, mint korábban, még egy hosszú séta is kifáraszt. Ezért kellett egy gyors és egyszerű megoldást találni a testsúlycsökkenésre. A Slim Excelle krémet találtam jó választásnak. Megrendeltem magamnak és a kolléganőmnek, aki szintén olyan idős, mint én. Egyszerre kezdtük el használni, és íme, csupán 25 napos használat után: 4 kilót veszített Ő, és meg kicsit többet, mint 5 kg. Tökéletes választás számunkra, ilyen idős korban.“ *

  Marianna, 51, könyvelő, Szeged

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

  ELŐTTE
  UTÁNNA

  „Beleestem a régi farmerembe!“

  „Nem múlt el egy hónap, amióta használom, és már beleférek a régi farmerebe, amit hosszú ideig nem tudtam felvenni. Boldog vagyok! A krémet könnyű használni, ezért nem volt probléma, hogy rendszeresen használjam. Leadtam a hasamból és a combjaimból, és a legfontosabb, hogy eltűnt a narancsbőr. A férjem folyamatosan bókol a külalakom miatt, de nemrégen meg majdnem a fiatalabb és gyönyörű lányok után fordult meg! Most, hogy leadtam a többletet, ami kínzott, én is fiatalabbnak, szebbnek és vonzónak érzem magam. Köszönet Slim Excelle-nek.“ *

  Irma, 33 kereskedő, Veszprém

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

  ELŐTTE
  UTÁNNA

  „Egyszerű és gyors fogyás!“

  „Egész nap ülök a munkahelyemen, az autóban, otthon ... Keveset mozgok és egészségtelenül táplálkozom. Természetesen a felesleges kilók elkerülhetetlenek voltak. Csak reméltem, hogy egyszerűen és gyorsan leadhatom őket. De amikor megpróbáltam, az egy valóban lehetetlen küldetés volt. A krémet a húgom barátnője ajánlotta. Még az övének felét ide is ajándékozta, hogy kipróbáljam. Egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, amikor felviszem, mintha égetne. De ez valójában a lényeg. Amikor láttam, hogy az a fél csomag is segített nekem, rögtön két krémet rendeltem magamnak, és csak azt mondhatom, hogy nagyszerű.“ *

  Anna, 41, banktisztviselő, Székesfehérvár

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

  *Figyelmeztetés: A magas kereslet miatt a készletek korlátozottak! Ha ma megrendeli, garantáljuk a termék következő munkanapon történő leszállítását. Az oldalon látható hatások és eredmények nem garantálják a termék sikeres alkalmazását. A felhasználók túlnyomó többsége elégedett a termékkel, de vannak olyan felhasználók is, akik nem kapják meg a várt eredményeket. Ehhez garancia áll rendelkezésre, és a vásárlás után a pénzt visszatérítjük. Az oldal az elégedett felhasználók kijelentéseit mutatja. Ezek azok a felhasználók olyan nyilatkozatai, akik elégedettek a termékünkkel, és azt sikeresen használják, és a felhasználók továbbították a címünkre. Az egyes felhasználók kérésére egyes nevek megváltoztak. Minden eredetit a cég székhelyén tárolják.

 • Miért a Slim Excelle a legjobb megoldás
  a hasi zsírlerakódás eltávolítására?

  Módszer Ár Módszer Negatívum
  Zsirleszivás
  75.000-131.000 Ft
  (csak hastájékon)
  A zsirréteg eltávolitása egy cső segitségével, amit a bőr alá helyeznek. - Fájdalmas és drága módszer
  - Hosszantartó felépülés
  - Anesztézia kockázata
  - Fertőzés és hegesedés
  - Vérveszteség és verrögképződés
  Hasi tornagyakorlatok
  Ingyenes
  (abban az estben, ha otthon vegezzük)
  Átformálja az izmokat, de nem lehet eltüntetni a fölösleges zsirt. - Megterhelő
  - Nem elég hatékony a zsirréteg eltávolitására
  Diéta
  3.500 - 6.000 Ft havonta
  (a diéta fajtájától függően)
  Egyes élelmiszerek mellőzése a zsirréteg eltávolitásának érdekében, csak annak felhalmozodását fékezi meg. - Hasmenés vagy székrekedés
  - Hányinger, szédülés
  - Jojó effektus
  - Ingerlékenység a várt eredmény hiánya miatt
  Slim Excelle
  8890 Ft Gyors és biztos módja a hasi és deréktáji zsirlerakódás eltávolitásának. - Az új és a kisebb számozású ruhatár költsége!
  Felejtse el a hasi zsírlerakódást!

  Ellenőrizze, hogy a Slim Excelle megfelel-e Önnek:

  Van
  hasi zsírlerakódása?

  Vevők hozzászólásai:

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

  439 comments Add a comment
  • Major Ferenc · Top Commenter
   ez az úszógumi a hasam körül, teljesen tönkre tesz, összetöröm magam a fekvőtámaszokkal, de minden eredmény nélkül.
   Reply · 11 · Like ·
   • Herceg Szabolcs
    ugyanaz a helyzet, azzal a különbséggel, hogy én heti 3 alkalommal az edzőterembe is eljárok, nem hogy nincs változás, de ahogy mondod, az „úszógumi” nem tágit Ezért kérdezem, tudja valaki, hogy ez valóban működik?
    Reply · 4 · Like ·
  • Magyar Antal · Top Commenter
   Működik fiúk, még mennyire, hogy működik, nekem 3 hét alatt majdnem 4 cm-el lett vékonyabb a derekam!!!
   Reply · 7 · Like ·
   • Herceg Szabolcs
    de hogy? csak kened a krémmel, és semmi több
    Reply · 5 · Like ·
   • Magyar Antal
    Így van, reggel és este, de vigyázz, nincs tusolás utána, legalább 4 óra hosszáig, ez nagyon fontos
    Reply · 1 · Like ·
  • Kovács Áron
   hahah, dajkamese, egy kis krém és eltűnik a has, hogy ti mennyire naivak vagytok...
   Reply · 2 · Like ·
  • Sípos Lóri
   nekem, mindig csak egy kicsi hiányzott, hogy lemenjen a hasamról, és jól nézzek ki. És ezzel a krémmel egy hónap alatt ezt el is értem, úgy hogy, csak azt mondhatom, ez a krém kiváló!
   Reply · 4 · Like ·
  • Barna Kristóf
   ajándékba kaptam a nejemtől, azt mondta, valamit tegyek, mielőtt a sör teljesen kifog rajtam
   Reply · 1 · Like ·
  • Hajdú Flórián · Top Commenter
   olvasd el, hogy mit ír az előzményekben, mielőtt belekötnél valakibe, először nézd át az összetevőket, tanulmányozd egy kicsit. A google bácsi mindenkinek megmond mindent, ha nem tudtad volna Plusz 44 napos visszafizetési garancia van, nem kell idegeskedned.
   Reply · 5 · Like ·
   • Magyar Antal
    : A google bácsi mindenkinek megmond mindent, ha nem tudtad volna - hahahhaha, király vagy, mindenemre mondom!
    Reply · 1 · Like ·
  • Ország Anna · Top Commenter
   fiúk, elnézést, hogy közbeszólok, tudom, hogy ez férfibeszélgetés, de mondjátok már meg, hogy segít ez a kimondottan nagy hason is. A férjem nagyra engedte, nem akar se tornázni, se a kaját kevesebbre venni. Igazi lustaság, de mit tegyek vele, az enyém, akármilyen is
   Reply · 2 · Like ·
   • Sípos Lóri
    én nem voltam ilyen, és állandóan az edzőteremben voltam, viszont a barátom, aki nekem ajánlotta ezt a krémet, ugyanilyen lusta volt, de most sikeresen megfeszesítette a hasát.
    Reply · 2 · Like ·
   • Ország Anna
    Köszönöm szépen, Lóri!
    Reply · 3 · Like ·
  • Gulyás László
   Nekem az a legjobb, hogy nem kell diétázni, én birok tornázni, sőt, de éhen…még csak egy kicsit sem!
   Reply · 1 · Like ·
  View 425 more
  Facebook plugin

  Csak az elmúlt év során több, mint 938 elegédett vásárlo Magyarországon!

  FAQ:
  Hogy kell használni a Slim Excelle -ot?
  A Slim Excelle -ot felvisszük reggel és este a has és derék tájékára. Gyengéd körkörös mozdulatokkal, mindkét kézzel masszírozzuk, amíg a krém teljesen nem szívódik be a bőrbe. A krém használata után legalább 4 órán át nem szabad tusolni vagy fürödni, hogy az összetevők kifejtsék hatásukat. Alkalmazás előtt, azt tanácsoljuk, hogy gyöngéden masszírozza át a hasi tájékot törölközővel, peeling kesztyűvel vagy a zuhanyrózsa vízsugarával. Ily módon serkenti a vérkeringést és megnyitja a pórusokat. Ez segíti a krém hatóanyagainak mélyebbre való behatolását. Rendelje meg a Slim Excelle-ot, és győződjön meg, hogy ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy eltüntesse hasi zsírpárnáit!!
  Mikor láthatóak a Slim Excelle használatának az első eredményei?
  A Slim Excelle használatának az eredményei már a második hét után észrevehetőek. A megkérdezettek többsége 3 kg-tól szabadult meg 2 hét alatt és 4 cm-el lett karcsúbb a derekuk 3 hét alatt. Amikor elérik a kívánt eredményt, időnként újból ismételje meg a Slim Excelle használatát. Így megtarthatja az elért eredményt és megakadályozza az újbóli zsírlerakódást. Ha még ma megrendeli, 3 hét múlva lapos és feszes hasa lehet!
  Vajon a Slim Excelle használata biztonságos?
  Igen, a Slim Excelle használata teljesen biztonságos, mert csak természetes alapanyagú összetevőket tartalmaz, bizonyított a hatásuk és biztonságos a használatuk. Ezen összetevőknek nincs káros hatásuk, mellékhatásuk. Ugyanúgy, amikor helyileg használjuk (a bőrön) nincs irritáló hatás, de hatékony, mert összetevői elősegítik a mélyebbre való behatolást. Rendelje meg a Slim Excelle-ot és tüntesse el a hasi zsírpárnákat biztonságos és természetes módon.
  Melyek a Slim Excelle összetevői?
  A Slim Excelle aktív összetevői a következők: Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Propylene Glycol, Dimethicone, Dimethiconol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Ruscus Aculeatus (Butcher's-broom) Root Extract*, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Extract*, Capsicum Frutescens (Chili Pepper) Fruit Extract*, Caffeine, Carbomer, Xanthan Gum, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methyl Nicotinate, Alcohol denat., Sodium Chloride, Triethanolamine, Coumarin, Linalool, Parfum (Fragance), Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, C.I. 42051 (Blue 5), C.I. 19140 (Yellow 5).
  Ingredients marked * are from organic farming.
  Miben rejlik a Slim Excelle hatékonysága?
  A Slim Excelle a hatékonyságát az összetevőinek köszönheti, amiknek a hatékonysága bizonyított. A krém aktív összetevőinek a bőr alatti szövetekben zsírégető és vízhajtó hatásuk van, eltüntetik a méreganyagokat a testből. Ily módon csökkentik a sejtekben tárolt zsír mennyiségét és azok gyors elhasználását eredményezik. A krém aktív összetevői megakadályozzák az újbóli zsírréteg lerakódását a has-, csípő és deréktájon. Csakis a Slim Excelle használatával tüntetheti el a zsírrétegeket, ill. megakadályozni azok újbóli lerakódását. Ezért, rendelje meg most és legyen újra csodálatos a külsője.

  Rendelje meg és karcsúsítsa derekát csupán 3 hét alatt!

  Kényeztesse magát lapos és feszes hasfallal, amiről mindig is álmodott!

  Felejtse el a has gyakorlatokat, a diétát és a zsírleszívást!

  Rendelje meg a Slim Excelle -ot és tüntesse el a hasi zsírpárnákat!
  Speciális promóció - 1̶7̶7̶8̶0 Ft - 8890 Ft - Aktiválja a KUPONT
  Az ajánlat érvényessége:
  Speciális garancia: Ha 44 napon belül nem éred el a kivánt eredményt, visszaadjuk a pénzét. Visszaküldheti az üres dobozt is, mi kérdés nélkül vissza fogjuk utalni a számlájára az összeget!

  U.I. Ne feledje, a Slim Excelle -nak csakis természetes alapanyagú összetevői vannak, bizonyítottan hatékonyak a zsírlerakódás eltüntetésére. Az mellett, hogy eltávolítja a külalakot csúfító zsírpárnákat, feljavítja egészségi állapotát és feszessé teszi hasfalát. Ugyanakkor megakadályozza az újbóli zsírréteg lerakódását.

  U.U.I. Amikor eléri a kívánt eredményt, ajánlott időnként újból használni a Slim Excelle -ot. Így megelőzheti az újabb zsírpárnák kialakulását a has és a derék tájékán.
  44 napos garancia
  Ha 44 napon belül meggondolja magát,
  Mi visszafizetjük a pénzét.
  Kiszállitás
  A terméket a legrövidebb időn belül kiszállitjuk, a legbiztonságosabb kézbesitővel!
  100% biztonságos vásárlás
  A terméket kifizetheti házhos szállitáskor is, igy elkerülheti az esetleges kellemetlenségeket. A személyes adatait bizalmasan kezeljük!


  Küldjük a megrendelését,
  kérjük várjon!
  Hogy küldjük el az
  Ön megrendelését?
  U.I. Biztositjuk a kiszállitást már a következő munka napon.
  1 x - 17780 -50% 8890 Ft + postaköltség
  2 x - 30240.00 -50% 15120 Ft + postaköltség
  3 x - 39120.00 -50% 19560 Ft + postaköltség

  A megrendelés elküldésével elfogadom a fizetési feltételeket

  Átvételkor fizet
  Kinalat a kedvezményes áron kapható példányokból:
  11
  Az utolsó
  eladás napja:
  100% biztonságos vásárlás
 • Kattints ide és kapd meg a Slim Excelle terméket amivel könnyebben és gyorsabban lefogysz mint valaha!
  *A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.
  Perfect Shop ltd. Labre flats, flat2, Triq San Guz, 2532 Victoria, Malta, e-mail: hu@perfectshop-mt.com. Termék: Slim Excelle
  x

  Nem biztos benne, hogy a Slim Excelle az igazi termék az Ön számára?

  Küldjük az adatokat,
  kérjük várjon!
  Köszönjük az érdeklődését.
  A szakértő tanácsadónk fogja Önt hivni abban az időszakban, amit kiválasztott.


  Csukd be az ablakot

  Beszélgessen a mi szakértő tanácsadónkkal. Ingyenesen hivja fel Önt, hogy válszoljon minden kérdésére, kapcsolatban a Slim Excelle.